Rechtszaak tegen Schiedamse huisarts uitgesteld door foutje van justitie

In deze zaak sta ik een van de (hoofd)verdachten bij. Na drie kwartier is het proces onderbroken op mijn verzoek en de zaak aangehouden omdat een zeer belangrijk deel van het dossier ontbrak. Equality of arms! 

Advocaten hebben recht op dezelfde stukken als de rechtbank en het OM. Dat was in dit geval niet zo, omdat ik essentiële stukken in mijn dossier miste. Bovendien moet ik de stukken nog bestuderen en met cliënt bespreken. Dat gaat niet even ‘snel’ in een zaak als deze. Belangen van cliënten behartigen staat altijd voorop maar daar maak je niet altijd vrienden mee. Over een paar maanden gaat de zaak verder…

Rechtzaak tegen Schiedamse huisarts uitgesteld door foutje van justitie

Call to Action

Neem direct contact op met mr. Kuster!